Recently added
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Recent submissions
Now showing items 81-100 of 339
Previous Page
Next Page
Title:
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
Type:
bakalářská práce
Author:
Hloušková, Tereza
Date:
2019
Title:
Stanovení obsahu siřičitanů ve víně
Type:
bakalářská práce
Author:
Dibelková, Lucie
Date:
2019
Title:
Antioxidační účinky sýrů
Type:
bakalářská práce
Author:
Ostrá, Veronika
Date:
2019
Title:
Biologicky aktivní látky v rostlině moringa olejodárná (Moringa oleifera)
Type:
bakalářská práce
Author:
Čillíková, Erika
Date:
2019
Title:
Úloha a význam kulturních plísní v potravinách
Type:
bakalářská práce
Author:
Horská, Anna
Date:
2019
Title:
Stanovení vybraných chemických vlastností rostlinných nápojů
Type:
bakalářská práce
Author:
Rubešová, Tereza
Date:
2019
Title:
Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
Type:
bakalářská práce
Author:
Svozilová, Annemarie
Date:
2019
Title:
Analýza biologicky aktivních látek v lichořeřišnici
Type:
bakalářská práce
Author:
Bartoš, Karel
Date:
2019
Title:
Fyziologické účinky rozvětvených aminokyselin a jejich analytické stanovení
Type:
bakalářská práce
Author:
Matušková, Michaela
Date:
2019
Title:
Využití moderních analytických technik pro analýzu mykotoxinů v obilovinách
Type:
bakalářská práce
Author:
Listík, Petr
Date:
2019
Title:
Možnosti analýzy potravinových alergénov
Type:
bakalářská práce
Author:
Vrabčeková, Soňa
Date:
2019
Title:
Umělé enzymy
Type:
bakalářská práce
Author:
Vacková, Martina
Date:
2019
Title:
Psyllium - význam, výskyt
Type:
bakalářská práce
Author:
Kuchlerová, Barbora
Date:
2019
Title:
Alternativní výživa a její význam pro člověka
Type:
bakalářská práce
Author:
Ludínová, Alžběta
Date:
2019
Title:
Přírodní konzervanty potravin
Type:
bakalářská práce
Author:
Houžvičková, Martina
Date:
2019
Title:
Ačokča (Cyclanthera pedata) a její chemické složení
Type:
bakalářská práce
Author:
Ledvinková, Šárka
Date:
2019
Title:
Energetické nápoje a jejich přírodní alternativy
Type:
bakalářská práce
Author:
Čápová, Barbora
Date:
2019
Title:
Cholesterol a žlučové kyseliny v metabolismu lipidů
Type:
bakalářská práce
Author:
Brzáková, Anna
Date:
2019
Title:
Stanovení arzenu v povrchových a podzemních vodách
Type:
bakalářská práce
Author:
Halašková, Nela
Date:
2018
Title:
Barvení potravin v průběhu času
Type:
bakalářská práce
Author:
Prouzová, Kamila
Date:
2018
Now showing items 81-100 of 339
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login