Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 81-100 z 339
předchozí strana
další strana
Název:
Vliv sušení na antioxidační vlastnosti slupek z bobulí révy vinné
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hloušková, Tereza
Datum:
2019
Název:
Stanovení obsahu siřičitanů ve víně
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Dibelková, Lucie
Datum:
2019
Název:
Antioxidační účinky sýrů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Ostrá, Veronika
Datum:
2019
Název:
Biologicky aktivní látky v rostlině moringa olejodárná (Moringa oleifera)
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Čillíková, Erika
Datum:
2019
Název:
Úloha a význam kulturních plísní v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Horská, Anna
Datum:
2019
Název:
Stanovení vybraných chemických vlastností rostlinných nápojů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Rubešová, Tereza
Datum:
2019
Název:
Biosenzory pro detekci patogenních mikroorganismů v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Svozilová, Annemarie
Datum:
2019
Název:
Analýza biologicky aktivních látek v lichořeřišnici
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bartoš, Karel
Datum:
2019
Název:
Fyziologické účinky rozvětvených aminokyselin a jejich analytické stanovení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matušková, Michaela
Datum:
2019
Název:
Využití moderních analytických technik pro analýzu mykotoxinů v obilovinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Listík, Petr
Datum:
2019
Název:
Možnosti analýzy potravinových alergénov
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vrabčeková, Soňa
Datum:
2019
Název:
Umělé enzymy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vacková, Martina
Datum:
2019
Název:
Psyllium - význam, výskyt
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kuchlerová, Barbora
Datum:
2019
Název:
Alternativní výživa a její význam pro člověka
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Ludínová, Alžběta
Datum:
2019
Název:
Přírodní konzervanty potravin
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Houžvičková, Martina
Datum:
2019
Název:
Ačokča (Cyclanthera pedata) a její chemické složení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Ledvinková, Šárka
Datum:
2019
Název:
Energetické nápoje a jejich přírodní alternativy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Čápová, Barbora
Datum:
2019
Název:
Cholesterol a žlučové kyseliny v metabolismu lipidů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Brzáková, Anna
Datum:
2019
Název:
Stanovení arzenu v povrchových a podzemních vodách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Halašková, Nela
Datum:
2018
Název:
Barvení potravin v průběhu času
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Prouzová, Kamila
Datum:
2018
Zobrazují se záznamy 81-100 z 339
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se