Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 121-140 z 339
předchozí strana
další strana
Název:
Med a jeho význam v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Šebestíková, Romana
Datum:
2017
Název:
Kyselinotvorné a zásadotvorné potraviny, překyselení organismu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Burešová, Adriana
Datum:
2017
Název:
Rostlinné nápoje jako alternativy k mléku savců
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Joklíková, Martina
Datum:
2017
Název:
Složení a analýza zubních výplní
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Balášová, Aneta
Datum:
2017
Název:
Stanovení složek křenu selského
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Joštová, Kateřina
Datum:
2017
Název:
Vejce jako surovina pro výrobu potravin
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vacková, Jitka
Datum:
2017
Název:
Metoda FISH pro detekci biofilmu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Nemčeková, Klára
Datum:
2017
Název:
Extrakce a analýza esenciálních olejů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Krejčíková, Klára
Datum:
2017
Název:
Biopotraviny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Linková, Martina
Datum:
2017
Název:
Syrovátkové koncentráty ve výživě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Škraňková, Zuzana
Datum:
2017
Název:
Význam a analýza lipidů v kůži
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hladíková, Vendula
Datum:
2017
Název:
Chia semínka jako zdroj antioxidantů a esenciálních mastných kyselin
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vitoušová, Kristýna
Datum:
2017
Název:
Vitamín K v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Tobiášová, Hana
Datum:
2017
Název:
Mikrobiální kontaminace v biopotravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Phamová, Trang
Datum:
2016
Název:
Stanovení aminokyselin po reakci s ninhydrinem spektrofotometrickou metodou
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kuchařová, Lenka
Datum:
2016
Název:
Stanovení biologicky aktivních látek v kávě spektrofotometrickými metodami
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Peřinová, Rozálie
Datum:
2016
Název:
Stanovení etanolu v alkoholických nápojích
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Řeháková, Barbora
Datum:
2016
Název:
Stanovení pesticidů v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Jakubů, Klára
Datum:
2016
Název:
Význam hořčíku ve výživě člověka
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Lenčová, Jana
Datum:
2016
Název:
Porovnání moderních a klasických analytických metod pro stanovení etanolu v lihovinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Branský, Václav
Datum:
2016
Zobrazují se záznamy 121-140 z 339
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se