Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 141-160 z 339
předchozí strana
další strana
Název:
Vliv výživy prasat na kvalitu vepřového masa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kyralová, Blanka
Datum:
2016
Název:
Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Štefanová, Hana
Datum:
2016
Název:
Akrylamid v kávě a kávovinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hrašková, Valérie
Datum:
2016
Název:
Kvalita výživy těhotných žen
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hozdová, Kristýna
Datum:
2016
Název:
Bílkoviny cereálií
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Podlipná, Klára
Datum:
2016
Název:
Nové trendy při zpracování mléka a výrobě tvarohů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Fikarová, Daniela
Datum:
2016
Název:
Význam a využití olejů a tuků nejen v potravinářském průmyslu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bíšková, Lucie
Datum:
2016
Název:
Propolis - složení, účinky, analýza
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kadrmasová, Monika
Datum:
2016
Název:
Produkce tenzidů různými mikroorganismy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Roulová, Nikola
Datum:
2016
Název:
Fytoestrogeny a jejich vliv na lidské zdraví
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Novotná, Tereza
Datum:
2016
Název:
Gastronomická technika Sous-vide a její mikrobiologické aspekty
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pištorová, Klára
Datum:
2016
Název:
Antimikrobiální účinky čajů a čajových extraktů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Šturmová, Michaela
Datum:
2016
Název:
Elektroanalýza s uhlíkovými pastovými elektrodami. Stav oboru v letech 2011-2015
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bartášková, Andrea
Datum:
2016
Název:
Vitamín C v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Królikowská, Iveta
Datum:
2016
Název:
Analytické metody použité při odhalování identity vína
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Franzeová, Martina
Datum:
2016
Název:
Instrumentální aspekty elektroforetické separace v mikročipovém formátu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Heinz, Martin
Datum:
2015
Název:
Chemické a fyzikální parametry určující kvalitu medu a vín a jejich možné využití pro hodnocení jakosti medovin
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zapletal, Tomáš
Datum:
2015
Název:
Význam a stanovení sacharidů v alkoholických kvašených nápojích
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kříž, Martin
Datum:
2015
Název:
Stanovení organických kyselin v alkoholických kvašených nápojích
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Šebková, Jana
Datum:
2015
Název:
Kyselina chlorogenová a její deriváty v kávových bobech
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kašparová, Markéta
Datum:
2015
Zobrazují se záznamy 141-160 z 339
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se