Digitální knihovnaUPCE
 

Vliv výživy prasat na kvalitu vepřového masa

Bakalářská práceOmezený přístup
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato práce se zabývá výživou prasat ve výkrmu a popisuje její pozitivní i negativní vliv na kvalitu masa. Je zde uveden i názorný příklad krmné dávky. Část práce je věnována i možným negativním vlivům během porážky prasat. V závěru jsou diskutovány zdravotní aspekty konzumace vepřového masa v porovnání s jinými druhy mas.

Rozsah stran

75 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D35509

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

kvalita masa, vepřové maso, chov prasat, výživa prasat, výkrm prasat, meat quality, pork meat, pig breeding, pig nourishment, pig feeding

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced