Vliv výživy prasat na kvalitu vepřového masa
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2016
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato práce se zabývá výživou prasat ve výkrmu a popisuje její pozitivní i negativní vliv na kvalitu masa. Je zde uveden i názorný příklad krmné dávky. Část práce je věnována i možným negativním vlivům během porážky prasat. V závěru jsou diskutovány zdravotní aspekty konzumace vepřového masa v porovnání s jinými druhy mas.
Rozsah stran
75 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D35509
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (studovna)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
kvalita masa, vepřové maso, chov prasat, výživa prasat, výkrm prasat, meat quality, pork meat, pig breeding, pig nourishment, pig feeding