Digitální knihovnaUPCE
 

Biopotraviny

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2017

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Cílem bakalářské práce na téma biopotraviny je objasnit principy ekologického zemědělství a výroby biopotravin, jejich certifikaci a propagaci. Je zde také řešena problematika možného mikrobiálního nebezpečí v potravinách pocházejících z ekologické produkce. V závěru jsou hodnoceny přínosy biopotravin a ekologického zemědělství.

Rozsah stran

45 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D37292

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

biopotraviny, ekologické zemědělství, GMO, alimentární onemocnění, mykotoxiny, organic food, organic farming, GMO, food diseases, mycotoxins

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced