Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 21-40 z 335
předchozí strana
další strana
Název:
Kvašený nápoj kombucha a jeho účinky na lidské zdraví
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Javůrková, Michaela
Datum:
2022
Název:
Pivovarnictví a analýza piva
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vosmeková, Jana
Datum:
2022
Název:
Stanovení úrovně žluknutí margarínů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Adámková, Nela
Datum:
2022
Název:
Barevnost piva v systému CIE
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Želizňak, Vasyl
Datum:
2022
Název:
Hmyz jako potravina budoucnosti?
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martínková, Lucie
Datum:
2022
Název:
Stanovení vitamínu C pomocí moderních analytických metod
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Dvořáková, Eliška
Datum:
2022
Název:
Deficit vitamínu B12 - rizika, příčiny, projevy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Ludvíková, Kateřina
Datum:
2022
Název:
Analýza bílkovin pomocí moderních analytických metod
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kohoutková, Romana
Datum:
2022
Název:
Stanovení dusitanů v masných výrobcích
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zimová, Michaela
Datum:
2021
Název:
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pešková, Simona
Datum:
2021
Název:
Barevnost a antioxidační charakteristika kávy připravené za studena
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pulchartová, Monika
Datum:
2021
Název:
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových proteinových koncentrátech
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pešková, Michaela
Datum:
2021
Název:
Ftaláty v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hyčarová, Kateřina
Datum:
2021
Název:
Potravinové intolerance
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Trnková, Eliška
Datum:
2021
Název:
Stanovení složek semen rostliny šalvěje hispánské moderními analytickými metodami
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Plachý, Patrik
Datum:
2021
Název:
Stanovení vitamínu B12 v mase připravené metodou sous-vide
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Merclová, Michaela
Datum:
2021
Název:
Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matveeva, Irina
Datum:
2021
Název:
Mák a jeho význam v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martínková, Michaela
Datum:
2021
Název:
Laktózová intolerance v rodině: případová studie
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Binková, Markéta
Datum:
2021
Název:
Barevnost bylinných nálevů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Geissler, Stefanie
Datum:
2021
Zobrazují se záznamy 21-40 z 335
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se