Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 1-20 z 335
další strana
Název:
Stanovení aniontů v odpadních vodách z výroby buničiny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Wasniowska, Tereza
Datum:
2023
Název:
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky aktivních látek v čokoládě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matysová, Sára
Datum:
2023
Název:
Naklíčené potraviny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Strnádková, Adéla
Datum:
2023
Název:
Analytické metody pro monitorování mikroplastů v životním prostředí
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Janda, Vojtěch
Datum:
2023
Název:
Analýza vybraných složek octa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Češík, Matyáš
Datum:
2023
Název:
Stanovení biologicky aktivních látek obsažených v merlíku čilském
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Krocová, Michaela
Datum:
2023
Název:
Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zajícová, Adéla
Datum:
2023
Název:
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zouhar, Jan
Datum:
2023
Název:
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martincová, Barbora
Datum:
2023
Název:
Kurkumin - biochemické funkce a využití
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Dušková, Veronika
Datum:
2023
Název:
Souvislost mezi barvou a antioxidačními vlastnostmi vína
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kohoutková, Eva
Datum:
2023
Název:
Izomery lipidů a analytické možnosti pro jejich rozlišení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pelcl, Kryštof
Datum:
2023
Název:
Biologicky aktivní látky v plodech trnky obecné
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Široká, Nikola
Datum:
2023
Název:
Antioxidační vlastnosti houby Cordyceps sinensis během procesu simulovaného trávení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bláhová, Zuzana
Datum:
2023
Název:
Základní parametry mouky
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Paukertová, Eliška
Datum:
2023
Název:
Obsah antioxidantů v sušeném ovoci
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Rydval, Jakub
Datum:
2022
Název:
Analýza pesticidů v medu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Prokopová, Jana
Datum:
2022
Název:
Moderní trendy ve výživě - mikrozelenina
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hlaváčová, Barbora
Datum:
2022
Název:
Biogenní aminy a jejich význam v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vlčková, Michaela
Datum:
2022
Název:
Betalainy, přírodní barviva obsažená v červené řepě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kvášová, Barbora
Datum:
2022
Zobrazují se záznamy 1-20 z 335
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se