Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení úrovně žluknutí margarínů

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2022

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá posuzováním úrovně žluknutí margarínů v závislosti na teplotě a době skladování. V práci je popsána výroba margarínů a složení margarínů. Také jsou zde popsány analýzy, které se využívají při zjišťování stádia oxidace vzorků. Dále je zmíněn princip oxidace a produkty, které jsou během ní tvořeny.

Rozsah stran

77 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

margarín, žluknutí, peroxidové číslo, titrační kyselost, jodové číslo, mastné kyseliny, margarine, rancidity, peroxide value, titration value, iodine value, fatty acids

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced