Recently added
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Recent submissions
Now showing items 21-40 of 335
Previous Page
Next Page
Title:
Kvašený nápoj kombucha a jeho účinky na lidské zdraví
Type:
bakalářská práce
Author:
Javůrková, Michaela
Date:
2022
Title:
Pivovarnictví a analýza piva
Type:
bakalářská práce
Author:
Vosmeková, Jana
Date:
2022
Title:
Stanovení úrovně žluknutí margarínů
Type:
bakalářská práce
Author:
Adámková, Nela
Date:
2022
Title:
Barevnost piva v systému CIE
Type:
bakalářská práce
Author:
Želizňak, Vasyl
Date:
2022
Title:
Hmyz jako potravina budoucnosti?
Type:
bakalářská práce
Author:
Martínková, Lucie
Date:
2022
Title:
Stanovení vitamínu C pomocí moderních analytických metod
Type:
bakalářská práce
Author:
Dvořáková, Eliška
Date:
2022
Title:
Deficit vitamínu B12 - rizika, příčiny, projevy
Type:
bakalářská práce
Author:
Ludvíková, Kateřina
Date:
2022
Title:
Analýza bílkovin pomocí moderních analytických metod
Type:
bakalářská práce
Author:
Kohoutková, Romana
Date:
2022
Title:
Stanovení dusitanů v masných výrobcích
Type:
bakalářská práce
Author:
Zimová, Michaela
Date:
2021
Title:
Tuk a mastné kyseliny v čokoládě
Type:
bakalářská práce
Author:
Pešková, Simona
Date:
2021
Title:
Barevnost a antioxidační charakteristika kávy připravené za studena
Type:
bakalářská práce
Author:
Pulchartová, Monika
Date:
2021
Title:
Celkové a travitelné bílkoviny v kaseinových a syrovátkových proteinových koncentrátech
Type:
bakalářská práce
Author:
Pešková, Michaela
Date:
2021
Title:
Ftaláty v potravinách
Type:
bakalářská práce
Author:
Hyčarová, Kateřina
Date:
2021
Title:
Potravinové intolerance
Type:
bakalářská práce
Author:
Trnková, Eliška
Date:
2021
Title:
Stanovení složek semen rostliny šalvěje hispánské moderními analytickými metodami
Type:
bakalářská práce
Author:
Plachý, Patrik
Date:
2021
Title:
Stanovení vitamínu B12 v mase připravené metodou sous-vide
Type:
bakalářská práce
Author:
Merclová, Michaela
Date:
2021
Title:
Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků
Type:
bakalářská práce
Author:
Matveeva, Irina
Date:
2021
Title:
Mák a jeho význam v potravinářství
Type:
bakalářská práce
Author:
Martínková, Michaela
Date:
2021
Title:
Laktózová intolerance v rodině: případová studie
Type:
bakalářská práce
Author:
Binková, Markéta
Date:
2021
Title:
Barevnost bylinných nálevů
Type:
bakalářská práce
Author:
Geissler, Stefanie
Date:
2021
Now showing items 21-40 of 335
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login