Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy
Login
DSpace Home
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy
Lobotka, Martin
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/58023
Datum publikování:
2014
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Hájek, Tomáš
Signature:
D31152
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
E-version access:
Bez omezení
Study discipline:
Hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Bakalářská práce shrnuje informace o technologickém výrobním postupu a chemickém složení kávy. Zaměřuje se na možnosti stanovení jednotlivých skupin látek pomocí metod analytické chemie. Pozornost je věnována hlavně separačním metodám.
Show full item record
Name:
HájekT_Možnosti ...
Size:
337.2Kb
Format:
PDF
Description:
posudek vedoucího
View/
Open
Name:
LobotkaM_Stanovení ...
Size:
2.252Mb
Format:
PDF
Description:
bakalářská práce
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login