Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Možnosti stanovení jednotlivých složek kávy
Lobotka, Martin
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/58023
Datum publikování:
2014
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Hájek, Tomáš
Signatura:
D31152
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Bez omezení
Studijní obor:
Hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Bakalářská práce shrnuje informace o technologickém výrobním postupu a chemickém složení kávy. Zaměřuje se na možnosti stanovení jednotlivých skupin látek pomocí metod analytické chemie. Pozornost je věnována hlavně separačním metodám.
Zobrazit celý záznam
Název:
HájekT_Možnosti ...
Velikost:
337.2Kb
Formát:
PDF
Popis:
posudek vedoucího
Zobrazit/
otevřít
Název:
LobotkaM_Stanovení ...
Velikost:
2.252Mb
Formát:
PDF
Popis:
bakalářská práce
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se