Recently added
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Recent submissions
Now showing items 41-60 of 339
Previous Page
Next Page
Title:
Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků
Type:
bakalářská práce
Author:
Matveeva, Irina
Date:
2021
Title:
Mák a jeho význam v potravinářství
Type:
bakalářská práce
Author:
Martínková, Michaela
Date:
2021
Title:
Laktózová intolerance v rodině: případová studie
Type:
bakalářská práce
Author:
Binková, Markéta
Date:
2021
Title:
Barevnost bylinných nálevů
Type:
bakalářská práce
Author:
Geissler, Stefanie
Date:
2021
Title:
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
Type:
bakalářská práce
Author:
Štěpánková, Michaela
Date:
2021
Title:
Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy
Type:
bakalářská práce
Author:
Belobradová, Karolína
Date:
2021
Title:
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků stravy
Type:
bakalářská práce
Author:
Veselá, Kateřina
Date:
2021
Title:
Charakteristika a analýza vybraného tropického ovoce
Type:
bakalářská práce
Author:
Toušková, Monika
Date:
2021
Title:
Vliv proteinových doplňků stravy na lidské zdraví a metabolismus
Type:
bakalářská práce
Author:
Chromá, Martina
Date:
2021
Title:
Spalovače tuků a jejich role v metabolismu
Type:
bakalářská práce
Author:
Holá, Kristýna
Date:
2021
Title:
Příprava a analýza oligoglycerolů pro potravinářské aplikace
Type:
bakalářská práce
Author:
Harnachová, Iva
Date:
2021
Title:
Analýza sloučenin fosforu jako konzervantů a reziduí v produktech potravinářské chemie pomocí 31P NMR spektroskopie
Type:
bakalářská práce
Author:
Svitáková, Martina
Date:
2021
Title:
Ultrazpracované potravinářské produkty a jejich vliv na zdraví konzumentů
Type:
bakalářská práce
Author:
Minasjanová, Jasmína
Date:
2021
Title:
Umělé enzymy v analýze biologicky aktivních látek
Type:
bakalářská práce
Author:
Hrušat, Vít
Date:
2021
Title:
Využití membránových separací při přípravě a úpravě ovocných šťáv
Type:
bakalářská práce
Author:
Shipilova, Aleksandra
Date:
2020
Title:
Analýza mléka
Type:
bakalářská práce
Author:
Makarova, Alina
Date:
2020
Title:
Pyridiniové deriváty a jejich (bio)chemický význam
Type:
bakalářská práce
Author:
Grygarová, Monika
Date:
2020
Title:
Využití iontově-selektivních elektrod při stanovení tenzidů
Type:
bakalářská práce
Author:
Indruchová, Barbora
Date:
2020
Title:
Nápoje kolového typu - výroba a analýza vybraných složek
Type:
bakalářská práce
Author:
Shaparenko, Iryna
Date:
2020
Title:
Houby a jejich význam v potravinářství
Type:
bakalářská práce
Author:
Piroutková, Martina
Date:
2020
Now showing items 41-60 of 339
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login