Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 41-60 z 339
předchozí strana
další strana
Název:
Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matveeva, Irina
Datum:
2021
Název:
Mák a jeho význam v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martínková, Michaela
Datum:
2021
Název:
Laktózová intolerance v rodině: případová studie
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Binková, Markéta
Datum:
2021
Název:
Barevnost bylinných nálevů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Geissler, Stefanie
Datum:
2021
Název:
Obsah soli ve vegetariánských pokrmech
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Štěpánková, Michaela
Datum:
2021
Název:
Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Belobradová, Karolína
Datum:
2021
Název:
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků stravy
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Veselá, Kateřina
Datum:
2021
Název:
Charakteristika a analýza vybraného tropického ovoce
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Toušková, Monika
Datum:
2021
Název:
Vliv proteinových doplňků stravy na lidské zdraví a metabolismus
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Chromá, Martina
Datum:
2021
Název:
Spalovače tuků a jejich role v metabolismu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Holá, Kristýna
Datum:
2021
Název:
Příprava a analýza oligoglycerolů pro potravinářské aplikace
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Harnachová, Iva
Datum:
2021
Název:
Analýza sloučenin fosforu jako konzervantů a reziduí v produktech potravinářské chemie pomocí 31P NMR spektroskopie
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Svitáková, Martina
Datum:
2021
Název:
Ultrazpracované potravinářské produkty a jejich vliv na zdraví konzumentů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Minasjanová, Jasmína
Datum:
2021
Název:
Umělé enzymy v analýze biologicky aktivních látek
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hrušat, Vít
Datum:
2021
Název:
Využití membránových separací při přípravě a úpravě ovocných šťáv
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Shipilova, Aleksandra
Datum:
2020
Název:
Analýza mléka
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Makarova, Alina
Datum:
2020
Název:
Pyridiniové deriváty a jejich (bio)chemický význam
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Grygarová, Monika
Datum:
2020
Název:
Využití iontově-selektivních elektrod při stanovení tenzidů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Indruchová, Barbora
Datum:
2020
Název:
Nápoje kolového typu - výroba a analýza vybraných složek
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Shaparenko, Iryna
Datum:
2020
Název:
Houby a jejich význam v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Piroutková, Martina
Datum:
2020
Zobrazují se záznamy 41-60 z 339
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se