Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Výroba kávovin v pardubickém regionu v meziválečném období

Diplomová práceopen access

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Diplomová práce se snaží na příkladu pardubického regionu v meziválečném období nastínit vývoj jednoho z typických odvětví českého potravinářského průmyslu, výrobu kávových náhražek. Téma se snaží postihnout na základě studia matriálů podnikových archivů, archivů obcí, dobového tisku i odborné literatury.

Popis

Klíčová slova

cikorka, káva, kávové náhražky, potravinářský průmysl, Pardubicko, chicory, coffee, coffee substitutes, food industry, Pardubice Region

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By