Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Vliv médií na kulturu vaření

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Marková, Jana

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Ve své bakalářské práci se zaměřuji na význam jídla pro společnost a na aspekty ovlivňující stravování. Dále píši o tradiční kuchyni v minulosti i v současnosti a také popisuji, jak se ve sdělovacích prostředcích promítá kulinářská kultura. V praktické části zjišťuji, jak sdělovací prostředky ovlivňují zájem žen o gastronomii. Využívám kvantitativní výzkumnou metodu s použitím dotazníkového šetření.

Popis

Klíčová slova

jídlo, masmédia, kultura, tradice, food, mass media, culture, traditions

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By