Publikace: Spokojenost pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Ochtinská, Hana | |
| dc.contributor.author | Čermáková, Anna | |
| dc.contributor.referee | Šoukalová, Kristýna | |
| dc.date.accepted | 2020-09-03 | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-16T14:16:27Z | |
| dc.date.available | 2020-09-16T14:16:27Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.date.submitted | 2020-07-17 | |
| dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá spokojeností pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních. Práce je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část se zabývá výživou, významem stravování pro člověka, charakteristikou nemocničního stravování, úlohou sestry v péči o výživu nemocného a dietním systémem. Průzkumná část práce je zaměřena na průzkum spokojenosti s nabízenou stravou na chirurgických oddělení ve dvou zdravotnických zařízeních v Královéhradeckém kraji. Spokojenost byla mapována kvantitativním výzkumem pomocí dotazníkového šetření. | cze |
| dc.description.abstract-translated | The Bachelor's thesis is dedicated to the satisfaction of patients with nutrition offered in medical institutions. The work is divided in theoretical and research parts. The theoretical part describes the nutrition issue, the importance of nutrition for people, the characteristics of inpatient nutrition, the role of a nurse in caring for the patient's nutrition and diet system in the hospital. The research part of the work is devoted to the study of patient satisfaction with meals offered in the surgical departments of two medical institutions in the Hradec Králové region. Satisfaction was determined by a quantitative survey using questionnaires. | eng |
| dc.description.defence | Hodnocení vedoucího: výborně mínus Hodnocení oponenta: velmi dobře mínus Doplňující otázky k obhajobě: 1. Na jaké nejasnosti se respondenti ptali během vyplňování dotazníku? Případně, jakým položkám nerozuměli? 2. Jakým způsobem byla získaná data využita v praxi? Obhajoba bakalářské práce s prezentací výborná minus. | cze |
| dc.description.department | Fakulta zdravotnických studií | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 85 s. | |
| dc.identifier.stag | 40293 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/76067 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | dietní systém | cze |
| dc.subject | nemocnice | cze |
| dc.subject | spokojenost | cze |
| dc.subject | stravování | cze |
| dc.subject | výživa | cze |
| dc.subject | alimentation | eng |
| dc.subject | diet system | eng |
| dc.subject | hospitals | eng |
| dc.subject | nutrition | eng |
| dc.subject | satisfaction | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Všeobecná sestra | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Ošetřovatelství | cze |
| dc.title | Spokojenost pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních | cze |
| dc.title.alternative | Patients' Satisfaction with Meals Offered in Health-Care Institutions | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 3 z 3
Načítá se...
- Název:
- CermakovaA_SpokojenostPacientu_HO_2020.pdf
- Velikost:
- 2.47 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- OchtinskaH_SpokojenostPacientu_AC_2020.pdf
- Velikost:
- 315.54 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek vedoucího práce
Načítá se...
- Název:
- SoukalovaK_SpokojenostPacientu_AC_2020.pdf
- Velikost:
- 187.6 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Posudek oponenta práce