Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Spokojenost pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorOchtinská, Hana
dc.contributor.authorČermáková, Anna
dc.contributor.refereeŠoukalová, Kristýna
dc.date.accepted2020-09-03
dc.date.accessioned2020-09-16T14:16:27Z
dc.date.available2020-09-16T14:16:27Z
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-07-17
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá spokojeností pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeních. Práce je rozdělena na teoretickou a průzkumnou část. Teoretická část se zabývá výživou, významem stravování pro člověka, charakteristikou nemocničního stravování, úlohou sestry v péči o výživu nemocného a dietním systémem. Průzkumná část práce je zaměřena na průzkum spokojenosti s nabízenou stravou na chirurgických oddělení ve dvou zdravotnických zařízeních v Královéhradeckém kraji. Spokojenost byla mapována kvantitativním výzkumem pomocí dotazníkového šetření.cze
dc.description.abstract-translatedThe Bachelor's thesis is dedicated to the satisfaction of patients with nutrition offered in medical institutions. The work is divided in theoretical and research parts. The theoretical part describes the nutrition issue, the importance of nutrition for people, the characteristics of inpatient nutrition, the role of a nurse in caring for the patient's nutrition and diet system in the hospital. The research part of the work is devoted to the study of patient satisfaction with meals offered in the surgical departments of two medical institutions in the Hradec Králové region. Satisfaction was determined by a quantitative survey using questionnaires.eng
dc.description.defenceHodnocení vedoucího: výborně mínus Hodnocení oponenta: velmi dobře mínus Doplňující otázky k obhajobě: 1. Na jaké nejasnosti se respondenti ptali během vyplňování dotazníku? Případně, jakým položkám nerozuměli? 2. Jakým způsobem byla získaná data využita v praxi? Obhajoba bakalářské práce s prezentací výborná minus.cze
dc.description.departmentFakulta zdravotnických studiícze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format85 s.
dc.identifier.stag40293
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/76067
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectdietní systémcze
dc.subjectnemocnicecze
dc.subjectspokojenostcze
dc.subjectstravovánícze
dc.subjectvýživacze
dc.subjectalimentationeng
dc.subjectdiet systemeng
dc.subjecthospitalseng
dc.subjectnutritioneng
dc.subjectsatisfactioneng
dc.thesis.degree-disciplineVšeobecná sestracze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studiícze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programOšetřovatelstvícze
dc.titleSpokojenost pacientů s nabízenou stravou ve zdravotnických zařízeníchcze
dc.title.alternativePatients' Satisfaction with Meals Offered in Health-Care Institutionseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 3 z 3
Načítá se...
Náhled
Název:
CermakovaA_SpokojenostPacientu_HO_2020.pdf
Velikost:
2.47 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
OchtinskaH_SpokojenostPacientu_AC_2020.pdf
Velikost:
315.54 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek vedoucího práce
Načítá se...
Náhled
Název:
SoukalovaK_SpokojenostPacientu_AC_2020.pdf
Velikost:
187.6 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Posudek oponenta práce