Obsah dusitanů v masných výrobcích
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Obsah dusitanů v masných výrobcích
Kvapilová, Lucie
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/61104
Datum publikování:
2015
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Červenka, Libor
Signatura:
D33225
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Práce není přístupná
Studijní obor:
Hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce je věnována použití dusitanů v masných výrobcích jako aditivních látek. Zabývá se působením dusitanů na masný výrobek i na lidský organismus. Praktická část se věnuje stanovení dusitanů ve vybraných vzorcích suchých salámů.
Zobrazit celý záznam
Název:
KvapilovaL_Obsah ...
Velikost:
1001.Kb
Formát:
PDF
Popis:
bakalářská práce
Zobrazit/
otevřít
Název:
CervenkaL_Obsah ...
Velikost:
591.9Kb
Formát:
PDF
Popis:
posudek vedoucího
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39568]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se