Nedávno přidané
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.): Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 61-80 z 339
předchozí strana
další strana
Název:
Energetické nápoje - složení a vliv na lidské zdraví
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Brůha, Petr
Datum:
2020
Název:
Sýry - výživové hodnoty a vliv na lidské zdraví
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Barták, Adam
Datum:
2020
Název:
Sacharidy ve stravě a jejich vliv na organismus
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bártová, Michaela
Datum:
2020
Název:
Karanténní bakteriální choroby bramboru - typy, metody průkazu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bugáňová, Veronika
Datum:
2020
Název:
Lepek a jeho spojitost s různými onemocněními a poruchami
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Liberská, Anna
Datum:
2020
Název:
Dusičnany v balené vodě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Ježilová, Edita
Datum:
2020
Název:
Metody extrakce a stanovení vitamínu B12
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zeman, Vojtěch
Datum:
2020
Název:
Alternativní mléčná výživa u kojenců
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hanzlova, Nadiya
Datum:
2020
Název:
Původce salmonelózy v Pardubickém kraji
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Syrová, Petra
Datum:
2020
Název:
Antioxidační vlastnosti sýrů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Sýkora, Martin
Datum:
2019
Název:
Využití moderních analytických technik pro analýzu vitamínů obsažených v pseudoobilovinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kosková, Klára
Datum:
2019
Název:
Stanovení kofeinu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kašičková, Markéta
Datum:
2019
Název:
Využití obilovin pro výrobu nápojů
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Adámková, Pavla
Datum:
2019
Název:
Vavřínový esenciální olej
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Vokálová, Monika
Datum:
2019
Název:
Příprava, hodnocení a použití polyglycerolů v potravinářském průmyslu
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Šimek, Martin
Datum:
2019
Název:
Vliv vybraných složek prostředí na kvalitu vody a potravin
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Hofmeisterová, Leona
Datum:
2019
Název:
Hodnocení kvality vín
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bolková, Alexandra
Datum:
2019
Název:
Inhibice Maillardových reakcí
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Štumrová, Eliška
Datum:
2019
Název:
Aktivní obaly v potravinářství
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Chovancová, Anežka
Datum:
2019
Název:
Azobarviva v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kielarová, Silvie
Datum:
2019
Zobrazují se záznamy 61-80 z 339
předchozí strana
další strana
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se