Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách
Ježková, Kateřina
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/30262
Datum publikování:
2008
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Adam, Martin
Signature:
D19370
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Study discipline:
Hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Práce je zaměřena na zhodnocení mikroextrakčních metod a jejich vhodnost pro stanovení těkavých látek v potravinách.
Show full item record
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[320]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39369]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login