Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce je zaměřena na zhodnocení mikroextrakčních metod a jejich vhodnost pro stanovení těkavých látek v potravinách.
Rozsah stran
35 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19370
D19370
D19370
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
mikroextrakční metody, těkavé sloučeniny, SPME, LPME, SDME, DLLME, volatile compounds