Digitální knihovnaUPCE
 

Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce je zaměřena na zhodnocení mikroextrakčních metod a jejich vhodnost pro stanovení těkavých látek v potravinách.

Rozsah stran

35 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19370
D19370

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

mikroextrakční metody, těkavé sloučeniny, SPME, LPME, SDME, DLLME, volatile compounds

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced