Zpracování tématu "Chemické látky v potravinách" pro potřeby středoškolské výuky
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Zpracování tématu "Chemické látky v potravinách" pro potřeby středoškolské výuky
Šebková, Světlana
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/21199
Datum publikování:
2001
Typ dokumentu:
Abstrakt:
Autorka v práci popisuje základní problémy chemických látek v potravinách. Seznamuje studenty se základní chemií potravin a navrhuje způsob začlenění tohoto tématu do výuky středních škol.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se