Zpracování tématu "Chemické látky v potravinách" pro potřeby středoškolské výuky

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Kolář, Karel
dc.contributor.author Šebková, Světlana
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:39:20Z
dc.date.available 2007-09-30T12:39:20Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21199
dc.description.abstract Autorka v práci popisuje základní problémy chemických látek v potravinách. Seznamuje studenty se základní chemií potravin a navrhuje způsob začlenění tohoto tématu do výuky středních škol. cze
dc.format 133 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject chemie cze
dc.subject didaktika cze
dc.subject chemické látky cze
dc.subject potraviny cze
dc.title Zpracování tématu "Chemické látky v potravinách" pro potřeby středoškolské výuky cze
dc.title.alternative cze
dc.type cze
dc.type závěrečná práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline doplňující pedagogické studium cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D11414
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet