Stanovení vody v potravinách
Login
DSpace Home
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Stanovení vody v potravinách
Krumniklová, Petra
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/17690
Datum publikování:
2003
Document type:
diplomová práce
Advisor:
Adam, Martin
Signature:
D12428
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Study discipline:
hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčnýh a masných výrobků. Zjištění závislosti obsahu vody na teplotě a extrakčním čase a aktivitě vody.
Show full item record
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login