Vliv různých látek na limitní hodnoty aw u vybraných mikroorganismů
Login
DSpace Home
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Vliv různých látek na limitní hodnoty aw u vybraných mikroorganismů
Jelínek, David
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/17077
Datum publikování:
2001
Document type:
diplomová práce
Advisor:
Vytřasová, Jarmila
Signature:
D10911
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Study discipline:
hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Práce se zabývá měřením hodnot aw v roztocích BHI s přídavkem NaCl, NaOH, KNO3, NaNO3, glycerolu, sacharosy, maltosy a laktosy. Sleduje vliv těchto látek na aw a přežívání uvedených mikroorganismů.
Show full item record
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login