Vliv různých látek na limitní hodnoty aw u vybraných mikroorganismů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Jelínek, David
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:00:44Z
dc.date.available 2007-09-30T12:00:44Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17077
dc.description.abstract Práce se zabývá měřením hodnot aw v roztocích BHI s přídavkem NaCl, NaOH, KNO3, NaNO3, glycerolu, sacharosy, maltosy a laktosy. Sleduje vliv těchto látek na aw a přežívání uvedených mikroorganismů. cze
dc.format 77 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.subject Escherichia coli cze
dc.subject Enterobacter aerogenes cze
dc.subject Pseudomonas fluorescens cze
dc.subject Enterococcus faecalis cze
dc.title Vliv různých látek na limitní hodnoty aw u vybraných mikroorganismů cze
dc.title.alternative The influence of various substances on limit value aw for selected microorganisms cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10911 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet