Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Syrovátka a její využití nejen v potravinářství

Bakalářská práceOmezený přístup
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Misařová, Adéla

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato bakalářská práce pojednává o syrovátce a jejím využití nejen v potravinářství. První část práce je zaměřena na vlastní popis syrovátky, její typy a složení. Další část je zaměřena na produkty, které se získávají ze syrovátky, kde jsou zahrnuty jak spotřebitelské výrobky, tak průmyslové výrobky. Také je popsáno její mnohočetné využití v různých oblastech. Poslední část je zaměřena na podniky v České republice, jež syrovátku zpracovávají.

Popis

Klíčová slova

syrovátka, syrovátkové produkty, syrovátkové bílkoviny, whey, whey products, whey protein

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By