Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Syrovátka a její využití nejen v potravinářství

Bakalářská práceOmezený přístup
dc.contributor.advisorPejchalová, Marcela
dc.contributor.authorMisařová, Adéla
dc.date.accepted2010
dc.date.accessioned2010-10-01T16:35:16Z
dc.date.available2010-10-01T16:35:16Z
dc.date.issued2010
dc.description.abstractTato bakalářská práce pojednává o syrovátce a jejím využití nejen v potravinářství. První část práce je zaměřena na vlastní popis syrovátky, její typy a složení. Další část je zaměřena na produkty, které se získávají ze syrovátky, kde jsou zahrnuty jak spotřebitelské výrobky, tak průmyslové výrobky. Také je popsáno její mnohočetné využití v různých oblastech. Poslední část je zaměřena na podniky v České republice, jež syrovátku zpracovávají.cze
dc.description.abstract-translatedThis bachelor work deals with the whey and it is use not only in foodstuffs. The firts part focuses on the description of whey, the types and composition. Another part is focused on products that are derived from whey, which includes both consumer products and industrial products. Also described its multiple applications in various fields. The last part focuses on businesses in the Czech Republic which whey processing.eng
dc.description.defenceStudentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy členů komise.cze
dc.description.departmentKatedra analytické chemiecze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.format53 s.cze
dc.format.extent571496 bytes
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.identifierUniverzitní knihovna (sklad)cze
dc.identifier.signatureD23349
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/37495
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsPráce není přístupnácze
dc.subjectsyrovátkacze
dc.subjectsyrovátkové produktycze
dc.subjectsyrovátkové bílkovinycze
dc.subjectwheyeng
dc.subjectwhey productseng
dc.subjectwhey proteineng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleSyrovátka a její využití nejen v potravinářstvícze
dc.title.alternativeThe utilization of whey in food and non food productseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
MisařováA_Syrovátka využití_MP_2010.pdf
Velikost:
558.1 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Načítá se...
Náhled
Název:
PejchalovaM_Vyuziti syrovatky_AM_2010.pdf
Velikost:
99.7 KB
Formát:
Adobe Portable Document Format