Publikace: Syrovátka a její využití nejen v potravinářství
Bakalářská práceOmezený přístup| dc.contributor.advisor | Pejchalová, Marcela | |
| dc.contributor.author | Misařová, Adéla | |
| dc.date.accepted | 2010 | |
| dc.date.accessioned | 2010-10-01T16:35:16Z | |
| dc.date.available | 2010-10-01T16:35:16Z | |
| dc.date.issued | 2010 | |
| dc.description.abstract | Tato bakalářská práce pojednává o syrovátce a jejím využití nejen v potravinářství. První část práce je zaměřena na vlastní popis syrovátky, její typy a složení. Další část je zaměřena na produkty, které se získávají ze syrovátky, kde jsou zahrnuty jak spotřebitelské výrobky, tak průmyslové výrobky. Také je popsáno její mnohočetné využití v různých oblastech. Poslední část je zaměřena na podniky v České republice, jež syrovátku zpracovávají. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This bachelor work deals with the whey and it is use not only in foodstuffs. The firts part focuses on the description of whey, the types and composition. Another part is focused on products that are derived from whey, which includes both consumer products and industrial products. Also described its multiple applications in various fields. The last part focuses on businesses in the Czech Republic which whey processing. | eng |
| dc.description.defence | Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy členů komise. | cze |
| dc.description.department | Katedra analytické chemie | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.format | 53 s. | cze |
| dc.format.extent | 571496 bytes | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.identifier | Univerzitní knihovna (sklad) | cze |
| dc.identifier.signature | D23349 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/37495 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Práce není přístupná | cze |
| dc.subject | syrovátka | cze |
| dc.subject | syrovátkové produkty | cze |
| dc.subject | syrovátkové bílkoviny | cze |
| dc.subject | whey | eng |
| dc.subject | whey products | eng |
| dc.subject | whey protein | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Syrovátka a její využití nejen v potravinářství | cze |
| dc.title.alternative | The utilization of whey in food and non food products | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- MisařováA_Syrovátka využití_MP_2010.pdf
- Velikost:
- 558.1 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
Načítá se...
- Název:
- PejchalovaM_Vyuziti syrovatky_AM_2010.pdf
- Velikost:
- 99.7 KB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format