Publikace: Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy
Bakalářská práceopen access| dc.contributor.advisor | Švecová, Blanka | |
| dc.contributor.author | Belobradová, Karolína | |
| dc.date.accepted | 2021-08-23 | |
| dc.date.accessioned | 2021-09-06T07:35:23Z | |
| dc.date.available | 2021-09-06T07:35:23Z | |
| dc.date.issued | 2021 | |
| dc.date.submitted | 2021-07-12 | |
| dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá aktuálním náhledem na ovoce acerolu. Charakterizuje její vlastnosti, především s ohledem na obsažené sloučeniny společně s jejich stanovením. Popisuje výrobu ovocné šťávy z aceroly a uvádí přehled a podstatné parametry nejvýznamnějších doplňků stravy obsahující acerolu. | cze |
| dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis is focused on the actual view at the acerola fruit. This paper characterizes its properties, maily oriented to compounds contained and their determination. This thesis describes a production of acerola fruit juice and it states overview of relevant parameters of the most significant dietary supplements containing acerola. | eng |
| dc.description.defence | Studentka seznámila členy zkušební komise s tématem své bakalářské práce a zodpověděla otázky členů komise. | cze |
| dc.description.department | Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.description.grade | Dokončená práce s úspěšnou obhajobou | cze |
| dc.identifier.stag | 42117 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10195/78324 | |
| dc.language.iso | cze | |
| dc.publisher | Univerzita Pardubice | cze |
| dc.rights | Bez omezení | |
| dc.subject | Acerola | cze |
| dc.subject | doplňky stravy | cze |
| dc.subject | vitamín C | cze |
| dc.subject | Acerola | eng |
| dc.subject | dietary supplements | eng |
| dc.subject | vitamin C | eng |
| dc.thesis.degree-discipline | Hodnocení a analýza potravin | cze |
| dc.thesis.degree-grantor | Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická | cze |
| dc.thesis.degree-name | Bc. | |
| dc.thesis.degree-program | Chemie a technologie potravin | cze |
| dc.title | Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy | cze |
| dc.title.alternative | Acerola - characteristics, analysis and its use in food supplements | eng |
| dc.type | bakalářská práce | cze |
| dspace.entity.type | Publication |
Soubory
Původní svazek
1 - 2 z 2
Načítá se...
- Název:
- BelobradovaK__acerola_charakteristika_BS_2021.pdf
- Velikost:
- 1.5 MB
- Formát:
- Adobe Portable Document Format
- Popis:
- Plný text práce
Načítá se...
- Název:
- SvecovaB_acerola_charakteristika_KB_2021.docx
- Velikost:
- 15.68 KB
- Formát:
- Microsoft Word XML
- Popis:
- Posudek vedoucího práce