Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy

Bakalářská práceopen access
dc.contributor.advisorŠvecová, Blanka
dc.contributor.authorBelobradová, Karolína
dc.date.accepted2021-08-23
dc.date.accessioned2021-09-06T07:35:23Z
dc.date.available2021-09-06T07:35:23Z
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-07-12
dc.description.abstractTato bakalářská práce se zabývá aktuálním náhledem na ovoce acerolu. Charakterizuje její vlastnosti, především s ohledem na obsažené sloučeniny společně s jejich stanovením. Popisuje výrobu ovocné šťávy z aceroly a uvádí přehled a podstatné parametry nejvýznamnějších doplňků stravy obsahující acerolu.cze
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis is focused on the actual view at the acerola fruit. This paper characterizes its properties, maily oriented to compounds contained and their determination. This thesis describes a production of acerola fruit juice and it states overview of relevant parameters of the most significant dietary supplements containing acerola.eng
dc.description.defenceStudentka seznámila členy zkušební komise s tématem své bakalářské práce a zodpověděla otázky členů komise.cze
dc.description.departmentFakulta chemicko-technologickácze
dc.description.gradeDokončená práce s úspěšnou obhajoboucze
dc.identifier.stag42117
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10195/78324
dc.language.isocze
dc.publisherUniverzita Pardubicecze
dc.rightsBez omezení
dc.subjectAcerolacze
dc.subjectdoplňky stravycze
dc.subjectvitamín Ccze
dc.subjectAcerolaeng
dc.subjectdietary supplementseng
dc.subjectvitamin Ceng
dc.thesis.degree-disciplineHodnocení a analýza potravincze
dc.thesis.degree-grantorUniverzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologickácze
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-programChemie a technologie potravincze
dc.titleAcerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravycze
dc.title.alternativeAcerola - characteristics, analysis and its use in food supplementseng
dc.typebakalářská prácecze
dspace.entity.typePublication

Soubory

Původní svazek

Nyní se zobrazuje 1 - 2 z 2
Načítá se...
Náhled
Název:
BelobradovaK__acerola_charakteristika_BS_2021.pdf
Velikost:
1.5 MB
Formát:
Adobe Portable Document Format
Popis:
Plný text práce
Načítá se...
Náhled
Název:
SvecovaB_acerola_charakteristika_KB_2021.docx
Velikost:
15.68 KB
Formát:
Microsoft Word XML
Popis:
Posudek vedoucího práce