Digitální knihovna UPCE přechází na novou verzi. Omluvte prosím případné komplikace. / The UPCE Digital Library is migrating to a new version. We apologize for any inconvenience.

Publikace:
Acerola - charakteristika, analýza a její využití v doplňcích stravy

Bakalářská práceopen access
Načítá se...
Náhled

Datum

Autoři

Belobradová, Karolína

Název časopisu

ISSN časopisu

Název svazku

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Výzkumné projekty

Organizační jednotky

Číslo časopisu

Abstrakt

Tato bakalářská práce se zabývá aktuálním náhledem na ovoce acerolu. Charakterizuje její vlastnosti, především s ohledem na obsažené sloučeniny společně s jejich stanovením. Popisuje výrobu ovocné šťávy z aceroly a uvádí přehled a podstatné parametry nejvýznamnějších doplňků stravy obsahující acerolu.

Popis

Klíčová slova

Acerola, doplňky stravy, vitamín C, Acerola, dietary supplements, vitamin C

Citace

Permanentní identifikátor

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By