Digitální knihovnaUPCE
 

Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2021

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Někteří lidé nemohou při přípravě jídla používat obyčejnou mouku, proto se na trhu objevily bezlepkové rostlinné prášky, které ne vždy dávají konečnému produktu vzhled a barvu, na jaké jsme zvyklí. V této práci bylo zjišťováno, jak se mění barevnost a aktivita vody v sušenkách s přídavkem bezlepkových mouk při různém typu skladovaní a balení.

Rozsah stran

76 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

barva, měření barevnosti, rostlinné prášky, mouka, aktivita vody, color, color measurement, plant-based powders, flour, water activity

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced