Změny barevnosti u pečiva z netradičních rostlinných prášků
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2021
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Někteří lidé nemohou při přípravě jídla používat obyčejnou mouku, proto se na trhu objevily bezlepkové rostlinné prášky, které ne vždy dávají konečnému produktu vzhled a barvu, na jaké jsme zvyklí. V této práci bylo zjišťováno, jak se mění barevnost a aktivita vody v sušenkách s přídavkem bezlepkových mouk při různém typu skladovaní a balení.
Rozsah stran
76 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
Umístění tištěné verze
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
barva, měření barevnosti, rostlinné prášky, mouka, aktivita vody, color, color measurement, plant-based powders, flour, water activity