dc.contributor.advisor |
Honková, Irena |
|
dc.contributor.author |
Kabelová, Michaela
|
|
dc.date.accessioned |
2020-07-08T10:46:58Z |
|
dc.date.available |
2020-07-08T10:46:58Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.date.submitted |
2020-05-27 |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/75632 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako jednou z metod podnikání. Teoretická část popisuje základní pojmy a principy, které jsou pro tento druh podnikání důležité. Poukazuje na výhody a nevýhody, které franchising nabízí. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franchisový podnik. V závěru jsou navrhnuta doporučení, jak by konkrétní podnik mohl v budoucnu ještě zvýšit počet zákazníků a tím i svůj profit. |
cze |
dc.format |
47 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
franchising |
cze |
dc.subject |
franchisa |
cze |
dc.subject |
franchisor |
cze |
dc.subject |
franchisant |
cze |
dc.subject |
franchisové svazy |
cze |
dc.subject |
Fitness Food Menu |
cze |
dc.subject |
franchising |
eng |
dc.subject |
franchise |
eng |
dc.subject |
franchisor |
eng |
dc.subject |
franchisee |
eng |
dc.subject |
franchise unions |
eng |
dc.subject |
Fitness Food Menu |
eng |
dc.title |
Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku |
cze |
dc.title.alternative |
Franchise business in selected enterprise |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2020-06-24 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with franchising as one of the methods of business The theoretical part describes basic concepts and principles that are important for this type of business. It points the main advantages and disvantages that franchising offers. In the practical part is described and analysed the particular franchise enterprise. In the end, recommedatios are proposed on how particular company could increase the number of customers in the future and this its profit. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu práce s názvem: Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku. Cílem práce je komplexní charakteristika vybraného franšízového podniku na základě získaných informací o současném stavu. Dále analýza současného stavu konkrétního podniku a na základě výsledku doporučení pro zvýšení efektivnosti podniku.
Otázky dle posudku vedoucího bakalářské práce:
V závěru uvádíte, že byste doporučila soustředit se na nabídky 2FFM a 5FFM, které mají za účel přispět k úbytku hmotnosti. Opírá se toto doporučení o nějaké Vaše propočty?
Studentka na otázky reagovala. |
cze |
dc.identifier.stag |
38769 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |