Digitální knihovnaUPCE
 

Podnikání pod franšízou ve vybraném podniku

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2020

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako jednou z metod podnikání. Teoretická část popisuje základní pojmy a principy, které jsou pro tento druh podnikání důležité. Poukazuje na výhody a nevýhody, které franchising nabízí. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franchisový podnik. V závěru jsou navrhnuta doporučení, jak by konkrétní podnik mohl v budoucnu ještě zvýšit počet zákazníků a tím i svůj profit.

Rozsah stran

47 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ekonomika a provoz podniku

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

franchising, franchisa, franchisor, franchisant, franchisové svazy, Fitness Food Menu, franchising, franchise, franchisor, franchisee, franchise unions, Fitness Food Menu

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced