Digitální knihovnaUPCE
 

Aktuální směry vývoje membránových technologií

Konferenční objektOmezený přístuppeer-reviewedpostprint
Náhled

Datum publikování

2018

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Česká membránová platforma (CZEMP)

Abstrakt

Kromě životního prostředí je potravinářství oborem s velkým potenciálem pro využití membránových procesů.V České republice se postupně zavádějí membránové technologie v mlékárenství, pivovarnictví a obecně při úpravě vody a zpracování vody odpadní. Mezi nejpoužívanější patří tlakové membránové procesy a v menší míře i elektrodialýza.

Rozsah stran

p. 13-24

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Sborník z workshopu projektu KUSmem

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Pouze v rámci univerzity

Název akce

Membránové procesy v potravinářství 2018 (18.10.2018 - 18.10.2018, Stráž pod Ralskem)

ISBN

978-80-906831-4-3

Studijní obor

Studijní program

Signatura tištěné verze

Umístění tištěné verze

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

membránové procesy, potravinářství, aplikace, membrane processes, food and beverage industry, application

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced