dc.contributor.advisor |
Zahrádka, Jaromír |
cze |
dc.contributor.author |
Bohatý, Jakub |
|
dc.date.accessioned |
2014-09-22T12:29:01Z |
|
dc.date.available |
2014-09-22T12:29:01Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/58111 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá vývojem a obecnou charakteristikou franšízového podnikání, jeho působením v České republice a zároveň představuje konkrétní podnik, který využívá franšízink. V teoretické části jsou charakterizovány základní pojmy a principy, které se týkají franšízinku. V praktické části je popsán a analyzován konkrétní franšízový podnik.
Na závěr je navrhnuto doporučení ohledně franšízové smlouvy a jsou zhodnoceny nevýhody a přínosy franšízového systému konkrétního podniku. |
cze |
dc.format |
51 s. |
cze |
dc.format.extent |
1522638 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
franšízink |
cze |
dc.subject |
vývoj |
cze |
dc.subject |
franšízová smlouva |
cze |
dc.subject |
McDonald's |
cze |
dc.subject |
výhody |
cze |
dc.subject |
analýza |
cze |
dc.subject |
franchising |
eng |
dc.subject |
development |
eng |
dc.subject |
franchise agreement |
eng |
dc.subject |
McDonald's |
eng |
dc.subject |
benefits |
eng |
dc.subject |
analysis |
eng |
dc.title |
Prosperita firem podnikajících na bázi franšízinku |
cze |
dc.title.alternative |
Prosperity of companies operating on the basis of franchising |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2014 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This work deals with the development and the general character of franchise business,its operations in the Czech Republic and presents the particular company that uses franchising. In the theoretical part are characterized basic concepts and principles that relate to franchising. In the practical part is presented
and analyzed the particular franchise company. At the end, is suggested
a recommendation relating to the franchise agreement and are evaluated benefits and disadvantages of the franchise system of the particular company. |
eng |
dc.description.department |
Ústav matematiky a kvantitativních metod |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku: Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D31478 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Student seznámil komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Cílem práce bylo zjistit, co umožnilo rozvoj franchisingu, co je jeho přínosem, výhody, nevýhody, možnosti a zhodnocení prosperity vybrané firmy. Student seznámil komisi se závěry práce a odpověděl na otázky položené vedoucím práce.1. Jak vidíte další rozvoj franšízových poboček firmy McDonalds v ČR.2. Jak by jste postupoval, když by jste se rozhodl ucházet o otevření své vlastní franšízové pobočky firmy McDonalds v ČR. |
cze |
dc.identifier.stag |
19565 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |