Hledat
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Diplomové práce / Theses KALCH FCHT (Ing.)
→
Hledat
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hledat
Filtry
Filtry použijte na upřesnění výsledků vyhledávání.
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Nové filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Zobrazuje se 3 z celkem 3 záznamů kolekce: Diplomové práce / Theses KALCH FCHT (Ing.).
(0.002 vteřiny)
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Analýza těkavých látek v balzamikových octech
Kašpar, Michal
(
Univerzita Pardubice
,
2020
)
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních bílých vín
Šmejda, Pavel
(
Univerzita Pardubice
,
2020
)
GC-MS stanovení pesticidů ze vzorků vod
Kosková, Klára
(
Univerzita Pardubice
,
2021
)
Zobrazují se záznamy 1-3 z 3
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se
Rejstříky
Autor
Kašpar, Michal (1)
Kosková, Klára (1)
Šmejda, Pavel (1)
Klíčové slovo
gas chromatography (3)
plynová chromatografie (3)
solid phase microextraction (3)
hmotnostní spektrometrie (2)
mikroextrakce tuhou fází (2)
aroma profil vína (1)
aroma profile of wine (1)
balsamic vinegar (1)
balzamikový ocet (1)
extraction (1)
... zobrazit další
Datum publikování
2020 (2)
2021 (1)
Plný text
Ano (3)