dc.contributor.advisor |
Lošťáková, Hana |
cze |
dc.contributor.author |
Kaplanová, Daniela
|
|
dc.date.accessioned |
2014-06-19T10:18:01Z |
|
dc.date.available |
2014-06-19T10:18:01Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/56404 |
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá hodnotou pro zákazníka a jejím stanovením. V teoretické části je popsán pojem hodnota pro zákazníka, její atributy a konkrétní diagnostické metody, které se využívají pro stanovení hodnoty pro zákazníka. V navazující praktické části je stanovena hodnota pro odběratele pro vybrané kategorie chemických produktů. |
cze |
dc.format |
93 s. |
cze |
dc.format.extent |
3009163 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
hodnota pro zákazníka |
cze |
dc.subject |
model hodnoty pro zákazníka |
cze |
dc.subject |
atributy hodnoty pro zákazníka |
cze |
dc.subject |
stanovení hodnoty pro zákazníka |
cze |
dc.subject |
customer value |
eng |
dc.subject |
model of customer value |
eng |
dc.subject |
attributes of customer value |
eng |
dc.subject |
determination of customer value |
eng |
dc.title |
Stanovení hodnoty pro zákazníka pro vybrané kategorie chemických produktů |
cze |
dc.title.alternative |
Determination of customer value for chosen categories of chemical products |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Dacer, Richard |
cze |
dc.date.accepted |
2014 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The thesis work deals with customer value and methods of its determinig. The teoretic part explains the concept of customer value, attributes of customer value and specific diagnostic methods of determinig customer value. In the following practical part is determined value for subscibers in chosen categories of chemical products. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D30243 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.description.defence |
Během obhajoby byly komisí položeny následující otázky: Jak byl určen počet respondentů u dané firmy a stanovena jejich struktura, aby byl výstup primárního výzkumu co nejvíce vypovídající? Jak velká byla ochota respondentů spolupracovat na primárním výzkumu? Co jsou to relativní náklady a jakým způsobem se počítají? Jakým způsobem chápali respondenti ve výzkumu "kvalitu nabízených produktů"? Studentka otázky zodpověděla. |
cze |
dc.identifier.stag |
24270 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |