Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Čerstvost rybího masa a rybích výrobků
Bardaševská, Pavla
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/53025
Datum publikování:
2012
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Červenka, Libor
Signatura:
D29413
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Bez omezení
Studijní obor:
Hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Cílem práce je shrnout dnešní poznatky o zpracování čerstvých ryb a výrobků z nich. Pozornost věnuji hlavně existujícím kontaminantům, dále pak analityckým metodám, které určují čerstvost ryb a výrobků z nich.
Zobrazit celý záznam
Název:
ČervenkaL_Čerstvost ...
Velikost:
487.0Kb
Formát:
PDF
Popis:
posudek vedoucího
Zobrazit/
otevřít
Název:
BardaševskáP_Cerstvost ...
Velikost:
1.430Mb
Formát:
PDF
Popis:
bakalářská práce
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[339]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se