dc.contributor.advisor |
Červenka, Libor |
cze |
dc.contributor.author |
Bardaševská, Pavla |
|
dc.date.accessioned |
2013-09-03T19:42:08Z |
|
dc.date.available |
2013-09-03T19:42:08Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/53025 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce je shrnout dnešní poznatky o zpracování čerstvých ryb a výrobků z nich.
Pozornost věnuji hlavně existujícím kontaminantům, dále pak analityckým metodám, které
určují čerstvost ryb a výrobků z nich. |
cze |
dc.format |
46 s. |
cze |
dc.format.extent |
1499603 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
zpracování ryb |
cze |
dc.subject |
kontaminace |
cze |
dc.subject |
čerstvost ryb |
cze |
dc.subject |
analytické metody |
cze |
dc.subject |
fish processing |
cze |
dc.subject |
contamination |
cze |
dc.subject |
fresh fish |
cze |
dc.subject |
analytical methods |
cze |
dc.title |
Čerstvost rybího masa a rybích výrobků |
cze |
dc.title.alternative |
Freshness of fish meats and fish products |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2013 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The goal of the work is summarize current knowledge on the processing of fresh
fish and their products. The attention devoted mainly to existing contaminants, then
analityckým methods that determine the freshness of fish and their products. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D29413 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
17656 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |