Přírodní chuťové látky v potravinách
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Přírodní chuťové látky v potravinách
Kristková, Jana
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/40936
Datum publikování:
2011
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Hájek, Tomáš
Signatura:
D25022
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Pouze v rámci univerzity
Studijní obor:
Hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se zaměřuje na rozdělení přírodních chuťových látek a jejich výskyt v různých typech potravin. Také se zabývá metodami vhodnými pro analýzu těchto látek.
Zobrazit celý záznam
Název:
HajekT_Prirodni ...
Velikost:
400.2Kb
Formát:
PDF
Popis:
posudek vedoucího
Zobrazit/
otevřít
Název:
KristkováJ_Přírod ...
Velikost:
1.118Mb
Formát:
PDF
Popis:
bakalářská práce
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39793]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se