Digitální knihovnaUPCE
 

Interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení (vymezení obsahu interní situace a zmapování konkrétní situace ve vybraném zařízení)

Diplomová práceOtevřený přístup

Abstrakt

Diplomová práce na téma "Interní komunikace ve vybraném zdravotnickém zařízení (vymezení obsahu interní situace a zmapování konkrétní situace ve vybraném zařízení)" je rozdělena na dvě části. Teoretická část popisuje komunikaci obecně, její druhy, komunikační mix, měření komunikace, obsah interní komunikace, manažerskou komunikaci, nefunkční komunikaci, komunikaci při prosazování cílů a komunikaci v procesu adaptace. Výzkumná část práce se skládá z kvalitativního a kvantitativního výzkumu. Kvalitativní výzkum probíhal formou strukturovaného rozhovoru s managementem organizace. Kvantitativní výzkum probíhal dotazníkovým šetřením se zaměstnanci organizace. Pomocí dat získaných při dotazníkovém šetření byly ověřeny hypotézy práce. V závěru práce je uvedeno celé její zhodnocení.

Rozsah stran

128 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Ošetřovatelství ve vybraných klinických oborech

Studijní program

Ošetřovatelství

Signatura tištěné verze

D23847

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

interní komunikace, interní situace, zdravotnické zařízení, rozhovor, internal communication, internal situation, medical facility, interview

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced