Digitální knihovnaUPCE
 

Pro areál v Doubravicích navrhněte dopravní řešení vjezdu do areálu (obousměrnou komunikací, parkoviště, zpevněné plochy)

Bakalářská práceOtevřený přístup

Abstrakt

Práce je návrhem příjezdové a přístupové komunikace k plánované budově výzkumného vývojového centra Univerzity Pardubice v Doubravicích včetně parkovacích ploch. Základním požadavkem při návrhu tohoto projektu bylo vytvořit adekvátní zpřístupnění stávajících a budoucích budov v areálu jejich uživatelům. Projektová komunikace je rozdělena do jednotlivých větví, jejichž celková délka je 433.04 m. Větve jsou označeny písmeny A, B, C, D a E a jsou navrženy jako místní komunikace obslužné MO2/11/6.5/30. Na větvi E jsou po obou stranách projektovány parkovací plochy pro nově zamýšlenou budovu univerzity. Směrové řešení je zpracováno s ohledem na stávající dispoziční řešení areálu.

Rozsah stran

[nestr.] + dokumentace

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Dopravní infrastruktura-Dopravní cesta

Studijní program

Dopravní technologie a spoje

Signatura tištěné verze

D21330
D21330

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

silniční komunikace, směrový oblouk, Vozovka, niveleta, parkovací plochy, odvodnění komunikace, kanalizační potrubí, Road, horizontal curve, roadway, vertical alignment, parking areas, drainage of the road, sewage conduit

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced