dc.contributor.advisor |
Adam, Martin |
|
dc.contributor.author |
Ježková, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T11:15:16Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T11:15:16Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/30262 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na zhodnocení mikroextrakčních metod a jejich vhodnost pro stanovení těkavých látek v potravinách. |
cze |
dc.format |
35 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
mikroextrakční metody |
cze |
dc.subject |
těkavé sloučeniny |
cze |
dc.subject |
SPME |
eng |
dc.subject |
LPME |
eng |
dc.subject |
SDME |
eng |
dc.subject |
DLLME |
eng |
dc.subject |
volatile compounds |
eng |
dc.title |
Využití mikroextrakčních technik pro stanovení těkavých látek v potravinách |
cze |
dc.title.alternative |
Application of microextraction techniques for determination of volatile compounds in foodstuffs |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
|
dc.description.abstract-translated |
Work deals with the evaluation of microextaction methods and their suitability for the determination of volatile substances in foodstuffs. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19370 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19370 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |