Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení titrační kyselosti mléka a mléčného cukru ve vzorcích mléka

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Vlastnosti mléka se rozdělují na fyzikálně-chemické, optické a organoleptické. Reakce založené na reakci mezi kyselinou a zásadou za přítomnosti acidobazického indikátoru se nazývají acidobazické titrace. Polarimetrie je optická metoda založená na měření úhlu otočení roviny polarizovatelného světla opticky aktivní látkou.

Rozsah stran

46 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19377
D19377

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

mléko, sušené mléko, titrační kyselost, polarimetrie, acidobazické titrace

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced