dc.contributor.advisor |
Staněk, Václav |
|
dc.contributor.author |
Weiserová, Hana
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T10:45:05Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T10:45:05Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/30126 |
|
dc.description.abstract |
Předložená bakalářská práce popisuje možnosti stanovení organických kyselin, aminokyselin, přírodních antioxidantů, syntetických potravinářských barviv a konzervačních látek jako typických příkladů nízkomolekulárních látek vyskytujících se v potravinách pomocí kapilární zónové elektroforézy a kapilární elektrochromatografie. |
cze |
dc.format |
40 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
Kapilární zónová elektroforéza |
cze |
dc.subject |
kapilární elektrochromatografie |
cze |
dc.subject |
analýza potravin |
cze |
dc.subject |
nízkomolekulární látky |
cze |
dc.subject |
Capillary zone electrophoresis |
eng |
dc.subject |
capillary electrochromatography |
eng |
dc.subject |
food analysis |
eng |
dc.subject |
low molecular weight compounds |
eng |
dc.title |
Kapilární elektroforéza a elektrochromatografie nízkomolekulárních látek |
cze |
dc.title.alternative |
Capillary electrophoresis and electrochromatography of low molecular weight compounds |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
|
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work describes the possibilities of determination of organic acids, amino acids, natural antioxidants, synthetic dyes and preservatives as typical examples of low molecular weight compounds occurring in food-stuff by capillary zone electrophoresis and capillary electrochromatography. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19381 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19381 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |