Digitální knihovnaUPCE
 

Kapilární elektroforéza a elektrochromatografie nízkomolekulárních látek

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Předložená bakalářská práce popisuje možnosti stanovení organických kyselin, aminokyselin, přírodních antioxidantů, syntetických potravinářských barviv a konzervačních látek jako typických příkladů nízkomolekulárních látek vyskytujících se v potravinách pomocí kapilární zónové elektroforézy a kapilární elektrochromatografie.

Rozsah stran

40 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19381
D19381

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Kapilární zónová elektroforéza, kapilární elektrochromatografie, analýza potravin, nízkomolekulární látky, Capillary zone electrophoresis, capillary electrochromatography, food analysis, low molecular weight compounds

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced