Kapilární elektroforéza a elektrochromatografie nízkomolekulárních látek
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Předložená bakalářská práce popisuje možnosti stanovení organických kyselin, aminokyselin, přírodních antioxidantů, syntetických potravinářských barviv a konzervačních látek jako typických příkladů nízkomolekulárních látek vyskytujících se v potravinách pomocí kapilární zónové elektroforézy a kapilární elektrochromatografie.
Rozsah stran
40 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19381
D19381
D19381
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Kapilární zónová elektroforéza, kapilární elektrochromatografie, analýza potravin, nízkomolekulární látky, Capillary zone electrophoresis, capillary electrochromatography, food analysis, low molecular weight compounds