Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin - III

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Juklová, Miroslava
dc.date.accessioned 2007-09-30T13:01:25Z
dc.date.available 2007-09-30T13:01:25Z
dc.date.issued 2004
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/23260
dc.description.abstract Práce se zabývá možností použití různých SPME vláken s následnou analýzou metodou plynové chromatografie pro charakterizaci chmele a jakonu. cze
dc.format 131 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Mikroextrakce tuhou fází cze
dc.subject silice cze
dc.subject chmel cze
dc.subject jakon cze
dc.title Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin - III cze
dc.title.alternative Applications of solid-phase microextraxtion in food analysis - III cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2004 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D13207 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet