Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin - III
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Využití mikroextrakce tuhou fází pro analýzu potravin - III
Juklová, Miroslava
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/23260
Datum publikování:
2004
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Adam, Martin
Signatura:
D13207
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Práce se zabývá možností použití různých SPME vláken s následnou analýzou metodou plynové chromatografie pro charakterizaci chmele a jakonu.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[40480]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se