Prvková analýza potravin a polotovarů pomocí ICP OES

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Černohorský, Tomáš
dc.contributor.author Jochimová, Monika
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:15:28Z
dc.date.available 2007-09-30T12:15:28Z
dc.date.issued 2005
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/18727
dc.description.abstract Diplomová práce se zabývá stanovením vybraných prvků v potravinách a polotovarech metodou optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem, přípravou vzorku k analýze a zmlžováním suspenzí. Byl sledován vliv homogenizace, koncentrace, dispergačních činidel a působení ultrazvuku na přípravu a analýzu suspenzí. Metoda byly ověřena analýzou referenčních materiálů. cze
dc.format 75 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject elementární analýza cze
dc.subject potraviny cze
dc.subject polotovary cze
dc.subject optická emisní spektrometrie cze
dc.title Prvková analýza potravin a polotovarů pomocí ICP OES cze
dc.title.alternative The elemental analysis of foods and oven-ready foods by ICP-OES eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2005
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D13935
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet