dc.contributor.advisor |
Černohorský, Tomáš |
|
dc.contributor.author |
Jochimová, Monika
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:15:28Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:15:28Z |
|
dc.date.issued |
2005 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/18727 |
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá stanovením vybraných prvků v potravinách a polotovarech metodou optické emisní spektrometrie s indukčně vázaným plazmatem, přípravou vzorku k analýze a zmlžováním suspenzí. Byl sledován vliv homogenizace, koncentrace, dispergačních činidel a působení ultrazvuku na přípravu a analýzu suspenzí. Metoda byly ověřena analýzou referenčních materiálů. |
cze |
dc.format |
75 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
elementární analýza |
cze |
dc.subject |
potraviny |
cze |
dc.subject |
polotovary |
cze |
dc.subject |
optická emisní spektrometrie |
cze |
dc.title |
Prvková analýza potravin a polotovarů pomocí ICP OES |
cze |
dc.title.alternative |
The elemental analysis of foods and oven-ready foods by ICP-OES |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2005 |
|
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D13935 |
|
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |